Produsele cumpărate de la ROXEMA pot fi ridicate direct din magazine sau pot fi transportate la o locaţie aleasă de către client, prin intermediul serviciului nostru de transport.

Plata pentru transportul produselor şi a mărfurilor se face în funcţie de tipul şi cantitatea acestora şi de distanţă.
Reguli de transport:

  1. Transportul se efectuează cu maşinile proprii ROXEMA. Şoferul maşinii este responsabil de evaluarea cantităţilor ce se pot transporta cu maşinile firmei.
  2. Transportul se efectuează doar în zonele în care se poate circula în condiţii de siguranţă şi unde se poate parca.
  3. Transportul mărfurilor de la maşină până în locuinţa cumpărătorului nu este obligaţia conducătorului auto.
  4. În situaţia în care la numerele de telefon lăsate de dumneavoastră nu raspunde nimeni, întreaga răspundere pentru neplăcerile cauzate de întârzieri aparţine clientului.
  5. Daca marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorectă, incompletă, număr de telefon greşit etc), următorul transport nu mai intră în categoria serviciului gratuit şi se va face numai contracost.
  6. Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile în livrarea mărfurilor cauzate de forţă majoră (inundaţii, căi de acces înzăpezite, impracticabile etc). În acest caz, transportul se va reprograma în funcţie de posibilităţi.
  7. Conducătorul autovehiculului vă ajută la descarcarea mărfii din maşină însă nu şi la manipularea sa în vecinătate. Vă recomandăm să aveţi persoane pentru manipularea mărfii.

Pentru alte informaţii legate de livrare puteţi apela cu încredere unul dintre numerele noastre de telefon sau ne puteţi trimite un mesaj folosind formularul de contact.